Home Over Adinda Logo & Huisstijl Promotiemateriaal Websites & Webshops Contact

Over Adinda

Over Adinda

Mensen en organisaties helpen, dat is waar het bij ons om gaat. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleinere ondernemingen of particulieren die geen geld of behoefte hebben om grote bedragen uit te geven. Ons doel is om onze klanten online beter bekend te maken. Dat doen we door opvallende middelen te ontwikkelen, zoals een website, logo en huisstijl. Onze flexibiliteit en snelle service maken ons uniek. Ook al is het weekend of laat in de avond, wij zijn aan het werk en zijn goed bereikbaar via Whatsapp, mail en Facebook. Wel zo prettig voor jou als klant!

Adinda Knevel is het gezicht achter Adinda Media. Een afgestudeerd grafisch vormgeefster met een passie voor programmeren.“Tijdens mijn opleiding ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Adinda Media. Het was in mei 2014, om precies te zijn.” Je zou zeggen dat je met studeren en werken tegelijk veel kennis opdoet, maar voor Adinda was het niet genoeg!

“Ik vond het belangrijk om meer kennis op te doen, zodat ik nog betere oplossingen kan bieden aan onze klanten. Daarom volg ik op dit moment de HBO-opleiding Front-End Developer. Dat zorgt ervoor dat ik breed inzetbaar ben.”


Hebben we jouw aandacht?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op om jouw wensen te bespreken!